Storitve

Kako vam pomaga zunanje oglaševanje do več strank

Zunanje oglaševanje na jumbo panojih, billboardi, megaboardi in gigaboardi, mobilni reklamni panoji, reklamne table… Preverite, kaj vam nudijo pri Magmi na njihovi spletni strani. Zunanje oglaševanje je zelo učinkoviti način oglaševanja v mestnih središčih, vpadnicah in ob avtocestah ter povsod, kjer se dnevno giblje veliko ljudi in imajo možnost videti vaš oglas.

Z zunanjim oglaševanjem lahko dosežete večjo prepoznavnost podjetja, blagovne znamke, izdelka ali storitve veliki količini potencialnih strank. Promovirate lahko dogodke, kot so: koncert, prireditev, zabava, veselica… Ker so vozniki med vožnjo izjemno dojemljivi za nove informacije imate možnost narediti izjemen prvi vtis na potencialno stranko ali kupca.

zunanje oglaševanje

Zunanje oglaševanje bo najbolj učinkovito, če boste upoštevali naslednje dejavnike: dobro zastavljena oglaševalska kampanja, kakovostna grafična podoba, kakovosten tisk in vidna ter frekvenčna lokacija. Zunanje oglaševanje na prestižnih, ekskluzivnih lokacijah nadstandardnih dimenzij ob vpadnicah večjih mest, avtocestah, mejnih prehodih in drugih prometnih točkah.

Zunanje oglaševanje deluje izjemno, ko želite svoj produkt ali storitev promovirati na določenih geografskih območjih. Medtem, ko je on-line oglaševanje danes zelo učinkovito, pa je zunanje oglaševanje navadno prvi stik posameznika z vašo blagovno znamko. Zaradi tega mora biti vaše sporočilo vpadljivo, kratko in jasno. Zapomnite si, da imate le eno priložnost za izjemen prvi vtis.

Giga panoji in mega panoji so učinkovit način oglaševanja. Že samo ime pove, da gre za panoje velikih formatov in da so s tem dobro vidni vsem mimoidočim. Prednost giga in mega panojev oglaševanja je ravno v tem, da se nahajajo na avtocestah in mestnih obvoznicah in so dobro vidni širokemu krogu ljudi. V kratkem času giga in mega panoje vidi ogromno ljudi.

Oglaševanje ni le strošek, temveč investicija za uspešno poslovno delovanje v prihodnosti. Možnosti za oglaševanje je precej. Za katerokoli oglaševanje se boste odločili, je podjetje Magma Media pravi naslov za pomoč in svetovanje. Svetujejo in pomagajo vam pri zasnovi koncepta za boljšo prepoznavnost vašega podjetja.